*

WWF suite på Scandic Vulkan

Norges mest spesielle hotellrom

Sand på gulvet, en enorm furu som en del av interiøret og levende bilder fra Afrikas savanne på veggen. Det er noen av de originale ingrediensene i Norges mest spesielle hotellrom.

Rommet er rett og slett et ekte pusterom. Et rom der folk ikke bare ser på, men faktisk talt er i berøring med naturen. Gjestene som tar inn på det spesielle brandrommet på Scandic Vulkan det neste halvåret, vil få seg en overraskelse og hotellopplevelse utenom det vanlige: Det er langt fra stram hotellinnredning og rene gulv som møter dem når de åpner døren. Derimot er sjansen stor for at de får sand mellom tærne. Hele gulvet er nemlig dekket av sand! Og kanskje skvetter de også litt av uvante dyrelyder fra veggen? En storskjerm viser direkteoverføring fra et vannhull i Tembe nasjonalpark i Sør-Afrika, der det kommer både antiloper, elefanter og andre dyr for å drikke.

Scandic Vukan er et hotell med miljøfokus og har jordvarme, solceller og andre smarte løsninger er de det første energiklasse A hotellet i Norge. Det nyinnredete hotellrommet er også gjennomført med fokus på bærekraftige løsninger.

Utført: vinteren 2014

Design:  Jeremy Williams One Room og Hødnebø Prosjekt ved Jan-Erik Weiseth og Janne Nymann

Ønsker du mer informasjon om dette prosjektet? Kontakt prosjektleder Janne Nymann

WWF

Scandic Vulkan