Om Hødnebø Prosjekt

Hødnebø Prosjekt leverer individualitet, opplevelse og kvalitet i kraft av fullstendige interiør- og innredningsløsninger til hoteller og andre offentlige rom. Dette har vi gjort siden 1995. Vår kompetanse og erfaring innen norsk interiørbransje kommer våre kunder til gode.

Enten det gjelder nybygg eller renovering, lite eller stort, leverer Hødnebø Prosjekt fra idé til ferdigstilling. I alt vi gjør vektlegger vi varighet og kvalitet, varme og opplevelse, samt det vakre og estetiske. I tillegg skal vi til enhver tid besørge kostnadseffektive og funksjonelle løsninger. Dette er vårt varemerke. Oppskriften? Medarbeidere med en stor dose dyktighet og pågangsmot, i tillegg til et tett samarbeid med kreative designere og arkitekter. Tilsett deretter vårt nettverk av ledende produsenter over hele Europa, og resultatet slår sjelden feil.

Vårt løfte til deg som vår kunde, er at du på forhånd ikke trenger å bestemme deg for hva det egentlig er du vil. Du trenger ikke engang bestemme hva du er villig til å forandre. Det eneste du trenger å bestemme deg for er at du skal prioritere erfaring, kvalitet og det å gi gjestene dine særpreg og opplevelse. Så hjelper vi deg med resten. Slik skal vi sammen med deg sørge for at dine kunder kommer igjen. Og igjen…